Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek

Clinavision 60 Capsules

Adviesprijs € 33,20
Korting 10%
Onze prijs € 26,28

500 punten = € 5 extra korting. Per bestelling spaar je automatisch. Klik hier voor meer info.

Omschrijving van Clinavision 60 Capsules

Clinavision is een voediingssupplement speciaal ontwikkeld voor de ogen. Het helpt het gezichtsvermogen te verbeteren.Recente wetenschappelijke inzichten hebben bijgedragen tot het tot stand komen van de huidige samenstelling. De formulatie in zachte capsule laat een krachtige en efficiënte dosering toe.

Active bestanddelen:

  • Clinavision bevat specifieke nutriënten in een aangepaste dosering om het gezichtsvermogen te verbeteren. Naast enkele onontbeerlijke vitamines bevat het eveneens een hoge dosis Omega-3-vetzuren, naast mineralen en pigmenten behorend tot de familie van de carotenoïden.
  • Vitamine C, E en het mineraal zink hebben een sterke antioxydans werking en beschermen onze cellen tegen veroudering.
  • Omega-3 vetzuren met vnl. DHA zijn essentieel voor de ogen maar kunnen niet zelf aangemaakt worden en dienen dus van buitenaf aangebracht te worden via de voeding en/of een voedingssupplement.
  • De pigmenten luteïne en zeaxanthine, behorend tot de groep van de carotenoïden, zijn zeer belangrijk voor onze ogen maar kunnen eveneens niet door ons lichaam aangemaakt worden. Zodoende moeten ze van buitenaf aangebracht worden.

De dosering van al deze elementen in CLINAVISION werd speciaal aangepast om de werking ervan te optimaliseren en het synergistisch eff ect te vergroten.

Gebruik van Clinavision 60 Capsules

1. Neem 1 capsule per dag in, gedurende een kuur van 2 maanden.
2. Geschikt voor gebruik vanaf 16 jaar.

1 inname per dag

VISOLIE, OMHULSEL: GELATINE, VITAMINE C, BEVOCHTIGER: GLYCERINE, LUTEÏNE, NATUURLIJK VITAMINE E, ZEAXANTHINE, VERDIKKINGSMIDDEL: CERA ALBA, ZINKOXIDE, EMULGATOR: SOJA-LECITHINE, STABILISATOR: SILICIUMDIOXIDE, AROMA: CITROEN: KLEURSTOF: IJZEROXIDE (=E172), TITAANDIOXIDE (=E171). CLINAVISION DRAAGT HET KWALITEITSLABEL VAN FLORAGLO LUTEÏNE DAT EEN ZUIVERE EN NATUURLIJKE OORSPRONG VAN HET LUTEÏNE GARANDEERD.
Clinavision niet aan kinderen jonger dan 16 jaar geven. Clinavision mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding vervangen, maar heeft wel een aanvullende rol. Clinavision NIET gebruiken indien u allergisch bent aan één van de bestanddelen, de verpakking beschadigd is of de vervaldatum overschreden is.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan