Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek
Merk: Lepivits

Lepivits Sterk Ijzer 60 Capsules

€ 16,98

500 punten = € 5 extra korting. Per bestelling spaar je automatisch. Klik hier voor meer info.

Omschrijving van Lepivits Sterk Ijzer 60 Capsules

Lepivits Sterk Ijzer is een innovatieve formule bestaande uit bisglycinaat-ijzer in combinatie met geactiveerde vitamine B9 (4e generatie - QUATREFOLIC®) en geactiveerde vitamine B6.

De gepatenteerde QUATREFOLIC® -vorm omzeilt de reactie van het enzym "methyltetrahydrofolaatreductase". Helaas komen mutaties in het MTHFR-gen bij meer dan 40% van de wereldbevolking voor. Dit polymorfisme is de meest voorkomende genetische oorzaak van hyperhomocysteïnemie die gezondheidsstoornissen induceert door een gebrek aan methylering. Zwangere vrouwen met het MTHFR-genpolymorfisme hebben een verhoogd risico op het krijgen van complicaties tijdens de zwangerschap. Vitamine B9 wordt onder meer aanbevolen tijdens de preconceptie, zwangerschap en borstvoeding. Ten slotte heeft een meta-analyse de waarde van vitamine B6 aangetoond bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (apgar-scores, geboortegewicht, pre-eclampsie, vroeggeboorte, enz.)

Lepivits Sterk Ijzer:

  • Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen.
  • Helpt bij de energieproductie en vermindert vermoeidheid.
  • Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Lepivits Sterk Ijzer 60 Capsules

1. Neem 1 capsule per dag in bij de maaltijd, met een glas water.
2. Lepivits Sterk Ijzer is alleen geschikt voor volwassenen.

Het is belangrijk de ijzer/ferritinebepaling uit te voeren bij vrouwen die preconceptie zijn;Controleer de ijzerbalans van vegetariërs en opgroeiende kinderen;In te nemen bij de maaltijd zonder andere supplementen.

IJzerbisglycinaat, capsule omhulsel: pullulan, rijstzetmeel, vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat), (6S)-5 methyltetrahydrofolinezuur als glucosaminezout (Quatrefolic®).
INDICATIES :
  • Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen
  • Helpt de energieproductie en vermindert vermoeidheid
  • Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
VOEDINGSVOORDELEN VAN BESTANDDELEN
  • IJzerbisglyciante wordt uitstekend door de spijsvertering verdragen en bevat een hoge concentratie aan elementair ijzer. - Bevat co-enzym B-vitaminen (B6 + B9)
  • Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en hulpstof (rijstzetmeel)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan