Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Merk: Noxarem

Noxarem Melatonine Jetlag 3mg 30 Tabletten

Adviesprijs € 19,89
Korting 10%
Onze prijs € 17,90

500 punten = € 5 extra korting. Per bestelling spaar je automatisch. Klik hier voor meer info.

Omschrijving van Noxarem Melatonine Jetlag 3mg 30 Tabletten

Noxarem Melatonine is geschikt voor de kortdurige behandeling van jetlag bij volwassenen. Jetlag verwijst naar de symptomen die worden veroorzaakt door het tijdsverschil wanneer u door verschillende tijdzones reist (door in oostelijke of westelijke richting te reizen), zoals slaapproblemen en een verstoord slaap-waak ritme.

Zijn formule bevat melatonine, een lichaamseigen stof die slaapbevorderend werkt en bijdraagt aan de slaapregulatie.

Elke tablet bevat 3mg melatonine.

Gebruik van Noxarem Melatonine Jetlag 3mg 30 Tabletten

1. Neem dagelijks 1 tablet in net voor het slapengaan, vanaf de dag van aankomst op de plaats van bestemming. Doe dit gedurende maximaal 4 dagen.
2. Indien de standaarddosis van 3mg niet voldoet, kan 1 tablet van 5mg worden ingenomen. Let wel op, de 5mg tablet mag niet additioneel aan de 3mg tablet worden ingenomen!
3 mg: elke tablet bevat 3 mg melatonine.Lijst van hulpstoffen:CalciumwaterstoffosfaatdihydraatMicrokristallijne celluloseMagnesiumstearaatWatervrij colloïdaal siliciumdioxideVoorverstijfseld zetmeel
De dosis die de symptomen voldoende verlicht, moet gedurende de kortste tijd worden ingenomen. Vanwege de mogelijkheid dat melatonine op een onjuist tijdstip wordt ingenomen en er als gevolg daarvan geen effect is of een bijwerking optreedt, mag melatonine tijdens het opnieuw synchroniseren na jetlag niet worden ingenomen voor 20:00 uur of na 04:00 uur op de plaats van bestemming.

Noxarem Melatonine is geïndiceerd voor kortdurende behandeling van jetlag bij volwassenen

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan