Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Merk: Vista-Life

Vista-D3 1000 120 Smelttabletten

Adviesprijs 19,89 €
Korting 30%
Onze prijs 13,23 €

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.
Verdien 28 Spaarpunten bij aankoop van dit product

500 punten = € 5 extra korting. Per bestelling spaar je automatisch. Klik hier voor meer info.

Omschrijving van Vista-D3 1000 120 Smelttabletten

Vista-D3 1000 smelttabletten is een nutritioneel vitamine D supplement geschikt voor volwassenen met verhoogde behoeften aan vitamine D.

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. 

Vitamine D3 is de natuurlijke versie van vitamine D. Deze wordt door onze huid aangemaakt, wanneer ze aan zonnestralen wordt blootgesteld.

De voornaamste taak van vitamine D is het stimuleren van de goede opname van Calcium. Vitamine D is dus noodzakelijk voor de vorming en het behoud van een sterk beendergestel. Het speelt ook een rol in de goede werking van de spieren, daardoor neemt het risico op vallen bij oudere personen af.

Gebruik van Vista-D3 1000 120 Smelttabletten

1. Laat 1 tablet per dag smelten in de mond, na een maaltijd (of yoghurt/ pudding).

Vulstoffen: mannitol, cellulose; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide; Zoetstof: steviolglycosiden; Aroma: pepermunt.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan